تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:41 | نویسنده : ولی صفری
تاريخ : سه شنبه بیست و هشتم شهریور 1391 | 17:40 | نویسنده : ولی

نویسنده وبلاگ «تلویزیون مجازی» در مطلبی آورده است: بدبختانه عدم شناخت نسل امروز نسبت به تاریخ باشکوه ایران باعث شده است که بسیاری از داشته‌های خویش را در دستان دیگران ببینیم و لذت هم ببریم!

سریال افسانه جومونگ (ساخته کشور کره جنوبی) در واقع بخشی از تاریخ ایران را ربوده است. آنها نام ارمنستان را لاک گرفته و بر آن سرزمین «بویو» گذارده‌اند فرمانروایی ایران را هم سلسله «هان» نامیده‌اند. در تاریخ سلسله (هان) سواره نظام زره‌پوش وجود ندارد این سواره نظام بنا بر همه اسناد تاریخی مربوط به ارتش پارت ایران بوده است.

یکی از افسران سپاه آهنین ایران در دوران اشکانی (۱۲۳/۱۲۴ تا ۸۸/۸۷ پیش از میلاد) در پایین عکس دیده می‌شود:

وقتی از درگیری دولت هان با یاغیان صحبت می‌شود و بدین خاطر، بویو دست به حمله به مناطق اطراف خود می‌زند، در واقع زمانی است که فرمانروایی ایران با یاغیان هوسپائوسینس (شورشگر تازی) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور مشغول جنگ است در ضمن مهمترین نکته آنکه گرفتن گروگان از خاندان نافرمان نسبت به فرمانروایی تنها در ایران باب بوده است مهرداد پادشاه اشکانی در ارمنستان (بخاطر آنکه بی طرفی کشورش را زیر پا گذارده و از رومیان حمایت نمود) وارد کارزار شده و آرتاواز شاه ارمنستان را فرمانبردار خویش نمود و تیگران پسر آرتاواز را به عنوان گروگان به پارت فرستاد. رویدادهای بعدی باعث مداخله دوباره ایران شد و ارتش پارت، تیگران را به عنوان شاه بر صندلی پادشاهی به جای آرتاواز قرار داد. کشور بی ریشه کره با استفاده از تمثیل‌های ایرانی برای خود تاریخ می‌سازد در سریال یانگوم نخستین رستم زاد (سزارین) را به یانگوم منتسب کردند و حال در دل تاریخ اشکانی ما برای سرزمین چوسان خود هویتی حماسی می‌سازند. باید با هزار درد افسوس گفت به خاطر عدم توجه رسانه‌های مسئول نسبت به هویت و تاریخ ملی ایران کشورهایی نظیر کره بجای ما، آنها را به نام خود نموده و در نهایت ما می‌مانیم و مشتی تاریخ غیر ایرانی!

به قول «ارد»، بزرگ اندیشمند و متفکر ایرانی: سرزمینی که اسطوره‌های خویش را فراموش کند به اسطورهای کشورهای دیگر دلخوش می‌کند فرزندان چنین دودمانی بی پناه و آسیب پذیرند.

برای شناخت بیشتر و بهتر تاریخی که کشور کره جنوبی به یغما برده است نظر شما را به بخش‌های از تاریخ دودمان اشکانیان و پارت‌های ایران جلب می‌کنم:
 

به مهرداد دوم پادشاه ایران زمین گفتند در کشورداری صبوری کنید اردوان پدر شما و همین طور فرهاد پدر بزرگتان خیلی زود کشته شدند. مهرداد گفت در حالی که هوسپائوسینس (شورشگر تازی) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور به جان مردم ایران افتاده و کشتار می‌کنند سکوت و نرمش به چه معناست. کشته شدن در این شرایط بسیار با ارزش تر از زندگی در خفت و ننگ است.

شجاعت پادشاه ایران مهرداد اشکانی گویای این سخن ارد بزرگ است که: برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است.
مهرداد دستور داد ارتش ایران بازسازی شود استراتژی نظامی خاص اشکانیان، جنگ‌های نامنظم توسط کمانداران ورزیده بود که شالودهء ارتش اشکانی را تشکیل می‌دادند. گروه‌های سوارکار چالاک و کمانداران قابلی که می‌توانستند در حال سوارکاری، از هر سویی، هر هدفی را نشانه روند. علاوه بر این، تمرینات گروهی پیوسته آنها،در میدان نبرد، الگوهای نامنظم ولی هدفمندی از حرکت اسب‌ها را ایجاد می‌کرد، که به نحوه ای غیر قابل پیشبینی،به هر سمت و سویی می‌تاختند و به طور فردی یا گروهی شلیک می‌کردند. بخش دیگر سپاه مهرداد دوم سواره نظام زره‌پوش ایران که در باختر به آن سوارکاران شوالیه و در خاور به آنها سوارکاران آهنین می‌گفتند تشکیل می‌داد تمام بدن آنها و حتی بدن اسب‌هایشان پوشیده از آهن بوده و بدین شکل هر سپاهی را شکافته و به تسلیم وادار می‌نمودند.


فرمانروای ایران یاغی هان باختر و خاور را مطیع خویش نمود و با ووتی فغفور فرمانروای چین از سلسله هان (۱۴۱ تا ۷۸ پیش از میلاد) روابط سیاسی و بازرگانی برقرار نمود.
مهرداد دوم دوباره شکوه را به ایران بازگرداند …

                                                                    " منبع خبر از سایت وبلاگستان بود"


برچسب‌ها: جومونگتاریخ ایراندفینهخزانهعلوم باستانیهخامنشیاردشیر 

تاريخ : جمعه بیست و چهارم شهریور 1391 | 1:19 | نویسنده : ولی
حتما شنيديد كه قبرهاي وجود دارند كه در دل صخره‌ها و كوه‌ها قرار دارند 
عكس يكي از اونها رو براتون مي‌زارم 
فلش بالايي مربوط به علامت قبر است و فلش پايين عكس مربوط به مخفي كردن جنس فرد مرده در دل سنگ
 


تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:41 | نویسنده : ولی صفری
کتیبه های مربوط به خط میخی و سومری و خطوط علوم باستانی قدیم رو مشاهده می کنین که در آنها اطلاعاتی مربوط به یک منطقه - مربوط به یک شخصیت ۰فرهنگ - ایین و قومیتی بوده)

 

تصویر سوم:

تصویر ۴:



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:40 | نویسنده : ولی صفری
نماد شناسی سنگ نگاره بز کوهی در ایران باستان
 
بی شک سنگ نگاره های ایران نشان از تاریخی دور و دراز در این سرزمین دارند. نشان هایی از حیوانات ، انسان ها ، گیاهان و زندگی . همه و همه را می توان بر روی سنگ نگاره ها یافت و می توان ساعت ها بر روی آن ها مطالعه کرد و از طرق گوناگون به بررسی آن ها پرداخت. اما شاید نماد شناسی سنگ نگاره ها یکی از بهترین راه ها برای یافتن زبانی مشترک بین ما و کسانی که این نگاره ها را بر روی سنگ ها آفریده اند باشد. با نگاهی اجمالی بر نگاره ها می توان به سرعت یافت که نقش بز بیشترین نقش موجود بر روی این نگاره هاست.در مورد چرایی نقش بستن بز بر روی این سنگ نگاره ها تاکنون به صورت خلاصه به مواردی اشاره کرده اند ، مهم ترین و معروف ترین آن ها اشاره ای است به داستان آفرینش انسان ، داستان روییدن گیاهی با دو برگ ( احتمالا ریواس ) از نطفه ی کیومرث و هنگامی به صورت انسانی در دو جنس ( مشیه و مشیانه ) در آمد.بز کوهی در این داستان حیوانی است که از مشیه و مشیانه محافظت می کند و آن دو از شیر آن می نوشند. به همین دلیل فرض شده است که بز نشان باروری و رویش است .

 

نکته ی جالب اینجاست ، نقوش بز کوهی همواره در کنار سرچشمه های آب پیدا می شوند. فرقی نمی کند در کجای ایران به دنبال سنگ نگاره ها بگردید. در هر حال سرچشمه ی رود ها بهترین یاری دهنده برای پیدا کردن نگاره هاست1. آب نیز خود شروع رویش و باروری است ، آب زهدان همه ی عالم است ، بی دلیل نیست که الهه ی آب آناهید است .دوشیزه ای برومند ، زیبا و ... 2

پس نقوش بز مسلما به آب و سرچشمه های آن و باروری مرتبط بوده اند. با کمی مطالعه ی سنگ نگاره ها می توان به این امر رسید که عموما سنگ نگاره های اولیه و قدیمی تر تنها به نقش بز محدود می شده اند و در مناطقی که بعدا و در دوره های متاخر تر طرح هایی بر روی سنگ نگاره ها اضافه شده ( به مانند تیمره ی خمین ) نقوش دیگر مانند انسان و شتر و حتی نوشته هایی به زبان عربی نیز می توان پیدا کرد.3 با توجه به حروف شبه عیلامی که در بسیاری مناطق بر روی سنگ نگاره دیده میشود قدمت نگاره ها به دوران قبل از آریایی شدن ایران باز میگردد.بسیار پیش تر از زمانی که اسطوره ی آفرینش کیومرث توسط اورمزد بیان شود. ناگفته پیداست که اسطوره های آفرینش توسط اورمزد بیشتر در دوره ی ساسانیان بسط داده شده و رواج یافته ( هرچند که بسیار قدیمی تر می نمایند ) و در دوره های قبل تر از جمله هخامنشیان نشانی از اسطوره هایی که به گونه ای به دین زرتشت منتهی شوند یافت نمی شود. ( به عنوان مثال در هیچ نوشته ی هخامنشی نامی از زرتشت نیامده است ) در قبل از ساسانیان به راحتی می توان نشان میترایسم را پیدا کرد. هرچند با فرض این که کسانی که نگاره ها را خلق کرده اند از اسطوره ی کیومرث و ماجرای مشیه و مشیانه هم آگاهی داشته باشند ، چرا بایستی نقش بز را به عنوان نماد سرچشمه های آب در همه جا رسم کنند ؟ شاید رسم کردن نقش گاوی که به همراه کیومرث بوده محتمل تر بوده است!4

نکته ی جالب تر نقش زایندگی آب است ، آب همواره نشان زایندگی بوده است.سرچشمه ی زایندگی نیز مادینه است ، مادینه ای مقدس ، همواره در بسیاری از دین ها و اسطوره ها سرچشمه ی زندگی و باروری به صورت موجودی مادینه تصور می شده است.5 به ویژه در جوامع کشاورزی و مادر سالار که ارتباط بسیار نزدیک به طبیعت داشته اند. ( و عموما نوعی از ادیان طبیعت پرستی داشته اند = پگانیسم 6 ) به عنوان مثال آناهید که تحت عنوان خدای آب های نیرومند بی آلایش از او یاد می شود.

اما در سنگ نگاره ها عموما ما با طرح " بز کوهی نر" و" کل" و " اندرمیش "مواجهیم. چگونه بز نر می تواند نماد باوری و رویش باشد؟ بزی هایی با شاخ هایی بلند و سرکش ، از روی نگاره ها میتوان دریافت که انگار برای کسانی که این نقوش را می آفریده اند بلندتر بودن شاخ بزها به نوعی برتری داشته و میل بیشتری بوده تا بزهایی با شاخ های بلند تر نقش شوند. آیا مشیه و مشیانه از شیر بز کوهی نر می نوشیده اند؟

ربط این بز ها به داستان مشیه و مشیانه بسیار غیر محتمل می نماید.اما به هر حال بزها در کنار سرچشمه های آب قرار دارند و این واقعیتی است عینی. پس به واقع چرا این سنگ نگاره ها حک شده اند؟

جواب به این سوال مسلما دقیق و واضح نخواهد بود.هر چه گفته شود مجموعه ای از احتمالات است ، که مسلما هر چه اطلاعات جمع آوری شده بیشتر و دقیق تر باشد جواب نیز به واقعیت نزدیک تر است.

ابتدا از مشاهده ی نوع حکاکی ها شروع میکنیم.مسلما بایستی سنگ نگاره ها در دوره های گوناگونی حک شده باشند.اما با کمی مشاهده می توان قدیمی تر بودن بعضی را تشخیص داد.اختلاف رنگ ها ، و میزان هوازدگی با کمی دقت مشخص میشوند 7. و در مناطقی که سنگ نگاره ها عموما بکرتر هستند و کمتر نقوش جدید در کنار آن ها حک شده است می توان به راحتی به آنچه میخواهیم برسیم.

 

اولین چیزی که به ذهن خطور میکند شبیه بودن بز های رسم به شده به هم دیگر است.در مناطقی که فاصله ی بسیار از هم دارند بز ها همواره شبیه به هم رسم شده اند. و حتی نوع حکاکی ها نیز غالبا شبیه به یکدیگر می باشد8. و از همه مهم تر مناطقی که حکاکی ها انجام گرفته نیز یکسان می باشد ؛ همواره در سرچشمه ی رودها ؛ چیزی به ذهن آدم می رسد که آیا کسانی که این حکاکی ها را انجام داده اند آموزش دیده بودند؟ منظورم از آموزش دیدن ، گروهی آموزش دیده و اعزامی از طرف یک دولت برای انجام حکاکی ها نیست ، بیشتر منظورم نوعی از آموزش آیینی و مذهبی است.آموزشی مذهبی که مردم عادی دیده باشند و کار حکاکی ها آنقدر عمومی باشد که مردم به مانند فریضه ای عادی به آن پرداخته باشند. اما چرا در کنار سرچشمه های آب؟

ایران همواره سرزمین کم آبی بوده است ، و به علت کوهستانی بودن و شیب زیاد آبرفت رودخانه ها بسیار کم ته نشین میشده ، به همین خاطر زمین ها حاصلخیز نبوده است ، بر خلاف منطقه ی بین النهرین که زمین هایی هموار دارد و به همین خاطر آبرفت هایی بسیار حاصلخیز از ته نشین شدن گل و لای رودخانه ها در آنجا تشکیل شده است 9. پس وجود بز ها در ایران عموما به خاطر تشکر از آب نبوده است! و همین طور تشکر از بزی که به اجدادمان شیر داده است. بزها به خاطر ترس از خشکسالی و بی آبی آنجا قرار داشتند. به جای آناهید خدای مادینه ی زیبای آب های نیرومند ، بایستی به دنبال خدای خشکسالی رفت! در اینجا تیشتر قدعلم میکند. ماجرای تیشتریه و دیو خشمگین خشکسالی! اپوشه دیو خشکسالی است که عامل تباه کنندگی زمین است و تیشتر ( همان درخشان ترین ستاره ی آسمان10 ) به نبرد با اپوشه می رود. آن دو در هم می آمیزند و تشیتر شکست میخورد. تیشتر به نزد هورمزد می رود و علت ناکامی اش را کامل نبودن نیایش مردم و کافی نبودن قربانی ها بیان می کند! اهوره مزادا خود شخصا برای تیشتر قربانی میکند.و از آن پس همه ی مردم برای این که تیشتر بتواند بر خشکسالی فایق آید برای او قربانی میکردند. و پس از قربانی کردن برای تیشتر است که آب میتواند بی مانع در میان مزارع و رودها جاری شود. بسیار محتمل می نماید که بزهای نری که در کنار سرچشمه ی آب های جاری نقش شده اند ، نشانی از قربانیان انسان ها برای تیشتر باشند.قربانیانی که از ترس از خشکسالی به تیشتر اهدا شده اند و سنگ نگاره ها نشانی از آن ها برای یادآوری کردن به تیشتر است که ما برایت قربانی کرده ایم ، تو نیز آب ها را در رودها جاری کن.11

احتمال دیگری نیز بسیار واضح به چشم میخورد : ما ایرانی ها معتقدیم که همه ی اسطوره ها و داستان ها دنیا از ما شروع می شود ؛ هرچند که زیاد هم بیراه نیست ، به عنوان مثال تمامی ادیان امروزی جهان حتی ادیان سامی کاملا وابسته و شکل گرفته از میتراییسم هستند12 ؛ اما در دنیایی که به راحتی اسطوره های ما به همه جا میرفته است بعید نیست که اسطوره های دیگران نیز به نزد ما آمده باشد." کوروکوپیا " 13 شاخ وفور نعمت بود ، بزی که با شکستن شاخ هایش به زیوس غذا می داد ، شاخ های او مملو از میوه های جادویی بود ، داستانی شبیه به داستان مشیه و مشیانه با این تفاوت که شاخ های بلند بزهای نقش شده در این داستان توجیه پذیر ترند.

 


برچسب‌ها: تیمره خمینبز کوهیسنگ نگارهگنجدفینهطلسماثارجوقانجوغنسنگ کاسهاناهیتا 

تاريخ : شنبه یکم مهر 1391 | 14:33 | نویسنده : ولی

"سنگ نگاره لاک پشت"

لاک پشت حیوانی است که اکثرا در آبها زندگی می کند و دارای یک لاک می باشد که در مواقعی که احساس خطر می کند درون لاک خودش پنهان می شود.حالت های متفاوتی از این حیوان آبزی دیده شده است. در علوم باستان شناسی یه عنوان نماد دفینه از آن استفاده می شده است.بستگی دارد که به چه حالتی باشد برجسته - حک شده یا تراشیده شده.

در جایی که لاک پشت باشد باید یک رودخانه-آب جاری یا چشمه آب وجود داشته باشد در جهت نگاه این حیوان باید تلی از سنگها یا چیدمان سنگ یا تل دست ساز وجود داشته باشد که دفینه در آن سنگ چین ها هست.احتمال وجود یک تونل یا راه زیر زمینی از جلوی لاک پشت تا خود دفینه وجود دارد.در اغلب اوقات نیز در پشت لاک پشت تعدادی قنات یا چاه یا آب جاری نیز وجود خواهد داشت که باید به دقت بررسی شود.

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:38 | نویسنده : ولی صفری

""پل های ایران باستان""

در ایران پلهای بسیاری از نظر تاریخی وجود دارد و این هنر از دیر باز در ایران بوده است. ولی مطلبی که در مورد پلها با موضوع وبلاگ ما سنخیت دارد تعداد این پلها را محدود میکند.

تمام پلهای ایران دارای دفینه نیستند و فقط پلهای مربوط به یک زمان خاص دارای دفینه هستند.

در زمان صفویه برای همه کاروان سرا ها و پلهای ساخته شده چند خمر سکه دفن می شد.

پادشاهان این دوران برای اینکه آبادانی مملکت عقب نیفتد و بر اثر حوادث راهها مصدود نشود یا کاروان سرا ها خراب نشود حجمی از طلا را در جایی مشخص در پل یا کاروانسرا میگذاشتند که در صورت نیاز برای مکانهای گفته شده خرج شود و برای همین است که تمام پل ها و کاروان سراهای دوران صفوی اموال دارد. البته در این جاها حفاری بسیار شده است و خیلی از آنها از بین رفته است ولی این را گفتم که در پلهای دیگر و کاروان سراهای دیگر دنبال دفینه نگردید.



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:37 | نویسنده : ولی صفری

علامت گرگ:

گرگ حیوانی درنده خو بوده و بسیار شکاری و وحشی می باشد و برای گیج کردن طعمه خود به صورت طعمه برف می پاشد تا آن را غافلگیر کند.

در علم دفینه یابی در پشت دم گرگ آن یک قبر است یا یکی از گوشهای آن دراز است و نشان دهنده محل دفینه است یا گرگ همیشه به طعمه نگاه می کند تا او را شکار کند .

پس محل نگاه کردن گرگ باید یک سنگ بزرگ و یا یک کلک بزرگ باشد که دفینه  آنجاست و خیلی با ارزش است.

اطلاعات تکمیلی بزودی در مجموعه علائم و آثار ایران

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:37 | نویسنده : ولی صفری

اطلاع رسانی :

دوستان از اینکه فروشگاه حذف شده بود و وقفه ای که در کار فروشگاه شده بود عذر خواهی می کنیم.بنا به هک شدن فروشگاه و لینکهای مرتبط با آن مدتی طول کشید تا از نو اقدامات لازمه صورت بگیرد و از همین امروز فروشگاه به فعالیت خود ادامه می دهد.

دوستان عزیز توجه کنند ما اصلا به هیچ وجه به هبچ عنوان مطلبی تحت عنوان فروش کتاب چشم طلایی یا همان Altin goz ترکیه ای را  نداشته و نداریم و نخواهیم داشت و شما می توانید از تهیه کنندگان آن کتاب - کتاب رو تهیه کنین...پس لطفا دیگر سوال نکنید



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:36 | نویسنده : ولی صفری
 

علامت جای دو زانو:

جای دو زانو باید رو به قبله و  25 سانتی متر فاصله داشته باشد و برای پیدا کردن دفینه زانوها را در جای زانو گذاشته و سجده می کنیم هر کجا پیشانی به زمین برخورد کرد دفینه آنجاست و یک خمره بزرگ است.

اطلاعات تکمیلی در مجموعه علائم که به زودی منتشر خواهد شد

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:36 | نویسنده : ولی صفری

آلت زن و مرد به همراه عقاب:

در آلت زن و آلت مرد دفینه یا زیر پای عقاب یا آنجا که نگاه می کند ( از قاعده وسایل دار)و در آنجا که بحالت جهت مسیر دید است در صخره و ساروج می رسیم که دفینه در صخره و ساروج بصورت پلمپ شده قرار دارد.

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:35 | نویسنده : ولی صفری

لامت یک قبر که زیر سر جنازه یک سکه طلا و زیر پای آن یک سکه مفرغ وجود دارد:

 

اول اینکه زیر سکه مفرغ یک کوزه طلا مژدگانی وجود دارد و دوم اینکه در بغل جنازه اگر دقت کنید در سمت چپ جنازه یا راست یک سنگ نسبتا سال سفید بزرگ است که دفینه و یا ورودی دفینه در حالت کلی از آنجاست.

کاملترین مجموعه در مورد قبرها و تپه های ایران زمین بزودی ارائه می گردد



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:34 | نویسنده : ولی صفری

**تبریک به کاربر گرامی آقا سامان**

دیشب وقتی که گوشی بنده زنگ زد و با یکی از کاربرهای پرافتخار این وبلاگ حرف زدیم موجبات سرور و خوشحالی بنده را منجر گشت.این کاربر گرامی توانسته است با تهیه پکیج های علوم باستانی وبلاگ به موفقیت های چشمگیری دست یابند.

در یکی از شهرهای این مرز و بوم این کاربر گرامی با کمک گرفتن از پکیج های آموزشی ما توانستند دیشب به دفینه سنگ نگاره مرغ و جوجه ها که شامل چند خمره اشرفی و تندیس بودند دست یابند.

برای این کاربر و تمامی کاربرهای محترم این وبلاگ آرزوی موفقیت هر چه زودتر را خواستاریم!!

 



صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد
ایران سرزمین تاریخی دفینه و آثارها شناخت علائم و اثار علوم ب
تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:41 | نویسنده : ولی صفری
تاريخ : سه شنبه بیست و هشتم شهریور 1391 | 17:40 | نویسنده : ولی

نویسنده وبلاگ «تلویزیون مجازی» در مطلبی آورده است: بدبختانه عدم شناخت نسل امروز نسبت به تاریخ باشکوه ایران باعث شده است که بسیاری از داشته‌های خویش را در دستان دیگران ببینیم و لذت هم ببریم!

سریال افسانه جومونگ (ساخته کشور کره جنوبی) در واقع بخشی از تاریخ ایران را ربوده است. آنها نام ارمنستان را لاک گرفته و بر آن سرزمین «بویو» گذارده‌اند فرمانروایی ایران را هم سلسله «هان» نامیده‌اند. در تاریخ سلسله (هان) سواره نظام زره‌پوش وجود ندارد این سواره نظام بنا بر همه اسناد تاریخی مربوط به ارتش پارت ایران بوده است.

یکی از افسران سپاه آهنین ایران در دوران اشکانی (۱۲۳/۱۲۴ تا ۸۸/۸۷ پیش از میلاد) در پایین عکس دیده می‌شود:

وقتی از درگیری دولت هان با یاغیان صحبت می‌شود و بدین خاطر، بویو دست به حمله به مناطق اطراف خود می‌زند، در واقع زمانی است که فرمانروایی ایران با یاغیان هوسپائوسینس (شورشگر تازی) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور مشغول جنگ است در ضمن مهمترین نکته آنکه گرفتن گروگان از خاندان نافرمان نسبت به فرمانروایی تنها در ایران باب بوده است مهرداد پادشاه اشکانی در ارمنستان (بخاطر آنکه بی طرفی کشورش را زیر پا گذارده و از رومیان حمایت نمود) وارد کارزار شده و آرتاواز شاه ارمنستان را فرمانبردار خویش نمود و تیگران پسر آرتاواز را به عنوان گروگان به پارت فرستاد. رویدادهای بعدی باعث مداخله دوباره ایران شد و ارتش پارت، تیگران را به عنوان شاه بر صندلی پادشاهی به جای آرتاواز قرار داد. کشور بی ریشه کره با استفاده از تمثیل‌های ایرانی برای خود تاریخ می‌سازد در سریال یانگوم نخستین رستم زاد (سزارین) را به یانگوم منتسب کردند و حال در دل تاریخ اشکانی ما برای سرزمین چوسان خود هویتی حماسی می‌سازند. باید با هزار درد افسوس گفت به خاطر عدم توجه رسانه‌های مسئول نسبت به هویت و تاریخ ملی ایران کشورهایی نظیر کره بجای ما، آنها را به نام خود نموده و در نهایت ما می‌مانیم و مشتی تاریخ غیر ایرانی!

به قول «ارد»، بزرگ اندیشمند و متفکر ایرانی: سرزمینی که اسطوره‌های خویش را فراموش کند به اسطورهای کشورهای دیگر دلخوش می‌کند فرزندان چنین دودمانی بی پناه و آسیب پذیرند.

برای شناخت بیشتر و بهتر تاریخی که کشور کره جنوبی به یغما برده است نظر شما را به بخش‌های از تاریخ دودمان اشکانیان و پارت‌های ایران جلب می‌کنم:
 

به مهرداد دوم پادشاه ایران زمین گفتند در کشورداری صبوری کنید اردوان پدر شما و همین طور فرهاد پدر بزرگتان خیلی زود کشته شدند. مهرداد گفت در حالی که هوسپائوسینس (شورشگر تازی) و گوردی ین، آدیابن و اُسرائن در باختر و سکاییان در خاور به جان مردم ایران افتاده و کشتار می‌کنند سکوت و نرمش به چه معناست. کشته شدن در این شرایط بسیار با ارزش تر از زندگی در خفت و ننگ است.

شجاعت پادشاه ایران مهرداد اشکانی گویای این سخن ارد بزرگ است که: برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است.
مهرداد دستور داد ارتش ایران بازسازی شود استراتژی نظامی خاص اشکانیان، جنگ‌های نامنظم توسط کمانداران ورزیده بود که شالودهء ارتش اشکانی را تشکیل می‌دادند. گروه‌های سوارکار چالاک و کمانداران قابلی که می‌توانستند در حال سوارکاری، از هر سویی، هر هدفی را نشانه روند. علاوه بر این، تمرینات گروهی پیوسته آنها،در میدان نبرد، الگوهای نامنظم ولی هدفمندی از حرکت اسب‌ها را ایجاد می‌کرد، که به نحوه ای غیر قابل پیشبینی،به هر سمت و سویی می‌تاختند و به طور فردی یا گروهی شلیک می‌کردند. بخش دیگر سپاه مهرداد دوم سواره نظام زره‌پوش ایران که در باختر به آن سوارکاران شوالیه و در خاور به آنها سوارکاران آهنین می‌گفتند تشکیل می‌داد تمام بدن آنها و حتی بدن اسب‌هایشان پوشیده از آهن بوده و بدین شکل هر سپاهی را شکافته و به تسلیم وادار می‌نمودند.


فرمانروای ایران یاغی هان باختر و خاور را مطیع خویش نمود و با ووتی فغفور فرمانروای چین از سلسله هان (۱۴۱ تا ۷۸ پیش از میلاد) روابط سیاسی و بازرگانی برقرار نمود.
مهرداد دوم دوباره شکوه را به ایران بازگرداند …

                                                                    " منبع خبر از سایت وبلاگستان بود"


برچسب‌ها: جومونگتاریخ ایراندفینهخزانهعلوم باستانیهخامنشیاردشیر 

تاريخ : جمعه بیست و چهارم شهریور 1391 | 1:19 | نویسنده : ولی
حتما شنيديد كه قبرهاي وجود دارند كه در دل صخره‌ها و كوه‌ها قرار دارند 
عكس يكي از اونها رو براتون مي‌زارم 
فلش بالايي مربوط به علامت قبر است و فلش پايين عكس مربوط به مخفي كردن جنس فرد مرده در دل سنگ
 


تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:41 | نویسنده : ولی صفری
کتیبه های مربوط به خط میخی و سومری و خطوط علوم باستانی قدیم رو مشاهده می کنین که در آنها اطلاعاتی مربوط به یک منطقه - مربوط به یک شخصیت ۰فرهنگ - ایین و قومیتی بوده)

 

تصویر سوم:

تصویر ۴:



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:40 | نویسنده : ولی صفری
نماد شناسی سنگ نگاره بز کوهی در ایران باستان
 
بی شک سنگ نگاره های ایران نشان از تاریخی دور و دراز در این سرزمین دارند. نشان هایی از حیوانات ، انسان ها ، گیاهان و زندگی . همه و همه را می توان بر روی سنگ نگاره ها یافت و می توان ساعت ها بر روی آن ها مطالعه کرد و از طرق گوناگون به بررسی آن ها پرداخت. اما شاید نماد شناسی سنگ نگاره ها یکی از بهترین راه ها برای یافتن زبانی مشترک بین ما و کسانی که این نگاره ها را بر روی سنگ ها آفریده اند باشد. با نگاهی اجمالی بر نگاره ها می توان به سرعت یافت که نقش بز بیشترین نقش موجود بر روی این نگاره هاست.در مورد چرایی نقش بستن بز بر روی این سنگ نگاره ها تاکنون به صورت خلاصه به مواردی اشاره کرده اند ، مهم ترین و معروف ترین آن ها اشاره ای است به داستان آفرینش انسان ، داستان روییدن گیاهی با دو برگ ( احتمالا ریواس ) از نطفه ی کیومرث و هنگامی به صورت انسانی در دو جنس ( مشیه و مشیانه ) در آمد.بز کوهی در این داستان حیوانی است که از مشیه و مشیانه محافظت می کند و آن دو از شیر آن می نوشند. به همین دلیل فرض شده است که بز نشان باروری و رویش است .

 

نکته ی جالب اینجاست ، نقوش بز کوهی همواره در کنار سرچشمه های آب پیدا می شوند. فرقی نمی کند در کجای ایران به دنبال سنگ نگاره ها بگردید. در هر حال سرچشمه ی رود ها بهترین یاری دهنده برای پیدا کردن نگاره هاست1. آب نیز خود شروع رویش و باروری است ، آب زهدان همه ی عالم است ، بی دلیل نیست که الهه ی آب آناهید است .دوشیزه ای برومند ، زیبا و ... 2

پس نقوش بز مسلما به آب و سرچشمه های آن و باروری مرتبط بوده اند. با کمی مطالعه ی سنگ نگاره ها می توان به این امر رسید که عموما سنگ نگاره های اولیه و قدیمی تر تنها به نقش بز محدود می شده اند و در مناطقی که بعدا و در دوره های متاخر تر طرح هایی بر روی سنگ نگاره ها اضافه شده ( به مانند تیمره ی خمین ) نقوش دیگر مانند انسان و شتر و حتی نوشته هایی به زبان عربی نیز می توان پیدا کرد.3 با توجه به حروف شبه عیلامی که در بسیاری مناطق بر روی سنگ نگاره دیده میشود قدمت نگاره ها به دوران قبل از آریایی شدن ایران باز میگردد.بسیار پیش تر از زمانی که اسطوره ی آفرینش کیومرث توسط اورمزد بیان شود. ناگفته پیداست که اسطوره های آفرینش توسط اورمزد بیشتر در دوره ی ساسانیان بسط داده شده و رواج یافته ( هرچند که بسیار قدیمی تر می نمایند ) و در دوره های قبل تر از جمله هخامنشیان نشانی از اسطوره هایی که به گونه ای به دین زرتشت منتهی شوند یافت نمی شود. ( به عنوان مثال در هیچ نوشته ی هخامنشی نامی از زرتشت نیامده است ) در قبل از ساسانیان به راحتی می توان نشان میترایسم را پیدا کرد. هرچند با فرض این که کسانی که نگاره ها را خلق کرده اند از اسطوره ی کیومرث و ماجرای مشیه و مشیانه هم آگاهی داشته باشند ، چرا بایستی نقش بز را به عنوان نماد سرچشمه های آب در همه جا رسم کنند ؟ شاید رسم کردن نقش گاوی که به همراه کیومرث بوده محتمل تر بوده است!4

نکته ی جالب تر نقش زایندگی آب است ، آب همواره نشان زایندگی بوده است.سرچشمه ی زایندگی نیز مادینه است ، مادینه ای مقدس ، همواره در بسیاری از دین ها و اسطوره ها سرچشمه ی زندگی و باروری به صورت موجودی مادینه تصور می شده است.5 به ویژه در جوامع کشاورزی و مادر سالار که ارتباط بسیار نزدیک به طبیعت داشته اند. ( و عموما نوعی از ادیان طبیعت پرستی داشته اند = پگانیسم 6 ) به عنوان مثال آناهید که تحت عنوان خدای آب های نیرومند بی آلایش از او یاد می شود.

اما در سنگ نگاره ها عموما ما با طرح " بز کوهی نر" و" کل" و " اندرمیش "مواجهیم. چگونه بز نر می تواند نماد باوری و رویش باشد؟ بزی هایی با شاخ هایی بلند و سرکش ، از روی نگاره ها میتوان دریافت که انگار برای کسانی که این نقوش را می آفریده اند بلندتر بودن شاخ بزها به نوعی برتری داشته و میل بیشتری بوده تا بزهایی با شاخ های بلند تر نقش شوند. آیا مشیه و مشیانه از شیر بز کوهی نر می نوشیده اند؟

ربط این بز ها به داستان مشیه و مشیانه بسیار غیر محتمل می نماید.اما به هر حال بزها در کنار سرچشمه های آب قرار دارند و این واقعیتی است عینی. پس به واقع چرا این سنگ نگاره ها حک شده اند؟

جواب به این سوال مسلما دقیق و واضح نخواهد بود.هر چه گفته شود مجموعه ای از احتمالات است ، که مسلما هر چه اطلاعات جمع آوری شده بیشتر و دقیق تر باشد جواب نیز به واقعیت نزدیک تر است.

ابتدا از مشاهده ی نوع حکاکی ها شروع میکنیم.مسلما بایستی سنگ نگاره ها در دوره های گوناگونی حک شده باشند.اما با کمی مشاهده می توان قدیمی تر بودن بعضی را تشخیص داد.اختلاف رنگ ها ، و میزان هوازدگی با کمی دقت مشخص میشوند 7. و در مناطقی که سنگ نگاره ها عموما بکرتر هستند و کمتر نقوش جدید در کنار آن ها حک شده است می توان به راحتی به آنچه میخواهیم برسیم.

 

اولین چیزی که به ذهن خطور میکند شبیه بودن بز های رسم به شده به هم دیگر است.در مناطقی که فاصله ی بسیار از هم دارند بز ها همواره شبیه به هم رسم شده اند. و حتی نوع حکاکی ها نیز غالبا شبیه به یکدیگر می باشد8. و از همه مهم تر مناطقی که حکاکی ها انجام گرفته نیز یکسان می باشد ؛ همواره در سرچشمه ی رودها ؛ چیزی به ذهن آدم می رسد که آیا کسانی که این حکاکی ها را انجام داده اند آموزش دیده بودند؟ منظورم از آموزش دیدن ، گروهی آموزش دیده و اعزامی از طرف یک دولت برای انجام حکاکی ها نیست ، بیشتر منظورم نوعی از آموزش آیینی و مذهبی است.آموزشی مذهبی که مردم عادی دیده باشند و کار حکاکی ها آنقدر عمومی باشد که مردم به مانند فریضه ای عادی به آن پرداخته باشند. اما چرا در کنار سرچشمه های آب؟

ایران همواره سرزمین کم آبی بوده است ، و به علت کوهستانی بودن و شیب زیاد آبرفت رودخانه ها بسیار کم ته نشین میشده ، به همین خاطر زمین ها حاصلخیز نبوده است ، بر خلاف منطقه ی بین النهرین که زمین هایی هموار دارد و به همین خاطر آبرفت هایی بسیار حاصلخیز از ته نشین شدن گل و لای رودخانه ها در آنجا تشکیل شده است 9. پس وجود بز ها در ایران عموما به خاطر تشکر از آب نبوده است! و همین طور تشکر از بزی که به اجدادمان شیر داده است. بزها به خاطر ترس از خشکسالی و بی آبی آنجا قرار داشتند. به جای آناهید خدای مادینه ی زیبای آب های نیرومند ، بایستی به دنبال خدای خشکسالی رفت! در اینجا تیشتر قدعلم میکند. ماجرای تیشتریه و دیو خشمگین خشکسالی! اپوشه دیو خشکسالی است که عامل تباه کنندگی زمین است و تیشتر ( همان درخشان ترین ستاره ی آسمان10 ) به نبرد با اپوشه می رود. آن دو در هم می آمیزند و تشیتر شکست میخورد. تیشتر به نزد هورمزد می رود و علت ناکامی اش را کامل نبودن نیایش مردم و کافی نبودن قربانی ها بیان می کند! اهوره مزادا خود شخصا برای تیشتر قربانی میکند.و از آن پس همه ی مردم برای این که تیشتر بتواند بر خشکسالی فایق آید برای او قربانی میکردند. و پس از قربانی کردن برای تیشتر است که آب میتواند بی مانع در میان مزارع و رودها جاری شود. بسیار محتمل می نماید که بزهای نری که در کنار سرچشمه ی آب های جاری نقش شده اند ، نشانی از قربانیان انسان ها برای تیشتر باشند.قربانیانی که از ترس از خشکسالی به تیشتر اهدا شده اند و سنگ نگاره ها نشانی از آن ها برای یادآوری کردن به تیشتر است که ما برایت قربانی کرده ایم ، تو نیز آب ها را در رودها جاری کن.11

احتمال دیگری نیز بسیار واضح به چشم میخورد : ما ایرانی ها معتقدیم که همه ی اسطوره ها و داستان ها دنیا از ما شروع می شود ؛ هرچند که زیاد هم بیراه نیست ، به عنوان مثال تمامی ادیان امروزی جهان حتی ادیان سامی کاملا وابسته و شکل گرفته از میتراییسم هستند12 ؛ اما در دنیایی که به راحتی اسطوره های ما به همه جا میرفته است بعید نیست که اسطوره های دیگران نیز به نزد ما آمده باشد." کوروکوپیا " 13 شاخ وفور نعمت بود ، بزی که با شکستن شاخ هایش به زیوس غذا می داد ، شاخ های او مملو از میوه های جادویی بود ، داستانی شبیه به داستان مشیه و مشیانه با این تفاوت که شاخ های بلند بزهای نقش شده در این داستان توجیه پذیر ترند.

 


برچسب‌ها: تیمره خمینبز کوهیسنگ نگارهگنجدفینهطلسماثارجوقانجوغنسنگ کاسهاناهیتا 

تاريخ : شنبه یکم مهر 1391 | 14:33 | نویسنده : ولی

"سنگ نگاره لاک پشت"

لاک پشت حیوانی است که اکثرا در آبها زندگی می کند و دارای یک لاک می باشد که در مواقعی که احساس خطر می کند درون لاک خودش پنهان می شود.حالت های متفاوتی از این حیوان آبزی دیده شده است. در علوم باستان شناسی یه عنوان نماد دفینه از آن استفاده می شده است.بستگی دارد که به چه حالتی باشد برجسته - حک شده یا تراشیده شده.

در جایی که لاک پشت باشد باید یک رودخانه-آب جاری یا چشمه آب وجود داشته باشد در جهت نگاه این حیوان باید تلی از سنگها یا چیدمان سنگ یا تل دست ساز وجود داشته باشد که دفینه در آن سنگ چین ها هست.احتمال وجود یک تونل یا راه زیر زمینی از جلوی لاک پشت تا خود دفینه وجود دارد.در اغلب اوقات نیز در پشت لاک پشت تعدادی قنات یا چاه یا آب جاری نیز وجود خواهد داشت که باید به دقت بررسی شود.

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:38 | نویسنده : ولی صفری

""پل های ایران باستان""

در ایران پلهای بسیاری از نظر تاریخی وجود دارد و این هنر از دیر باز در ایران بوده است. ولی مطلبی که در مورد پلها با موضوع وبلاگ ما سنخیت دارد تعداد این پلها را محدود میکند.

تمام پلهای ایران دارای دفینه نیستند و فقط پلهای مربوط به یک زمان خاص دارای دفینه هستند.

در زمان صفویه برای همه کاروان سرا ها و پلهای ساخته شده چند خمر سکه دفن می شد.

پادشاهان این دوران برای اینکه آبادانی مملکت عقب نیفتد و بر اثر حوادث راهها مصدود نشود یا کاروان سرا ها خراب نشود حجمی از طلا را در جایی مشخص در پل یا کاروانسرا میگذاشتند که در صورت نیاز برای مکانهای گفته شده خرج شود و برای همین است که تمام پل ها و کاروان سراهای دوران صفوی اموال دارد. البته در این جاها حفاری بسیار شده است و خیلی از آنها از بین رفته است ولی این را گفتم که در پلهای دیگر و کاروان سراهای دیگر دنبال دفینه نگردید.



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:37 | نویسنده : ولی صفری

علامت گرگ:

گرگ حیوانی درنده خو بوده و بسیار شکاری و وحشی می باشد و برای گیج کردن طعمه خود به صورت طعمه برف می پاشد تا آن را غافلگیر کند.

در علم دفینه یابی در پشت دم گرگ آن یک قبر است یا یکی از گوشهای آن دراز است و نشان دهنده محل دفینه است یا گرگ همیشه به طعمه نگاه می کند تا او را شکار کند .

پس محل نگاه کردن گرگ باید یک سنگ بزرگ و یا یک کلک بزرگ باشد که دفینه  آنجاست و خیلی با ارزش است.

اطلاعات تکمیلی بزودی در مجموعه علائم و آثار ایران

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:37 | نویسنده : ولی صفری

اطلاع رسانی :

دوستان از اینکه فروشگاه حذف شده بود و وقفه ای که در کار فروشگاه شده بود عذر خواهی می کنیم.بنا به هک شدن فروشگاه و لینکهای مرتبط با آن مدتی طول کشید تا از نو اقدامات لازمه صورت بگیرد و از همین امروز فروشگاه به فعالیت خود ادامه می دهد.

دوستان عزیز توجه کنند ما اصلا به هیچ وجه به هبچ عنوان مطلبی تحت عنوان فروش کتاب چشم طلایی یا همان Altin goz ترکیه ای را  نداشته و نداریم و نخواهیم داشت و شما می توانید از تهیه کنندگان آن کتاب - کتاب رو تهیه کنین...پس لطفا دیگر سوال نکنید



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:36 | نویسنده : ولی صفری
 

علامت جای دو زانو:

جای دو زانو باید رو به قبله و  25 سانتی متر فاصله داشته باشد و برای پیدا کردن دفینه زانوها را در جای زانو گذاشته و سجده می کنیم هر کجا پیشانی به زمین برخورد کرد دفینه آنجاست و یک خمره بزرگ است.

اطلاعات تکمیلی در مجموعه علائم که به زودی منتشر خواهد شد

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:36 | نویسنده : ولی صفری

آلت زن و مرد به همراه عقاب:

در آلت زن و آلت مرد دفینه یا زیر پای عقاب یا آنجا که نگاه می کند ( از قاعده وسایل دار)و در آنجا که بحالت جهت مسیر دید است در صخره و ساروج می رسیم که دفینه در صخره و ساروج بصورت پلمپ شده قرار دارد.

 



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:35 | نویسنده : ولی صفری

لامت یک قبر که زیر سر جنازه یک سکه طلا و زیر پای آن یک سکه مفرغ وجود دارد:

 

اول اینکه زیر سکه مفرغ یک کوزه طلا مژدگانی وجود دارد و دوم اینکه در بغل جنازه اگر دقت کنید در سمت چپ جنازه یا راست یک سنگ نسبتا سال سفید بزرگ است که دفینه و یا ورودی دفینه در حالت کلی از آنجاست.

کاملترین مجموعه در مورد قبرها و تپه های ایران زمین بزودی ارائه می گردد



تاريخ : دو شنبه 11 فروردين 1393برچسب:, | 18:34 | نویسنده : ولی صفری

**تبریک به کاربر گرامی آقا سامان**

دیشب وقتی که گوشی بنده زنگ زد و با یکی از کاربرهای پرافتخار این وبلاگ حرف زدیم موجبات سرور و خوشحالی بنده را منجر گشت.این کاربر گرامی توانسته است با تهیه پکیج های علوم باستانی وبلاگ به موفقیت های چشمگیری دست یابند.

در یکی از شهرهای این مرز و بوم این کاربر گرامی با کمک گرفتن از پکیج های آموزشی ما توانستند دیشب به دفینه سنگ نگاره مرغ و جوجه ها که شامل چند خمره اشرفی و تندیس بودند دست یابند.

برای این کاربر و تمامی کاربرهای محترم این وبلاگ آرزوی موفقیت هر چه زودتر را خواستاریم!!

 



صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد